Accessibility: Skip to content

Yhtiön esittely

Rovaniemeläinen, ICT-asiantuntijapalveluiden rautainen tuottaja. Valtakunnallinen, mutta paikallinen.

Tietoa meistä

  • Perustettu vuonna 2007
  • Omistajina 12 yritystä
  • Päätoimipaikka Rovaniemellä
  • Työntekijöitä 37 henkilöä
  • Työntekijöitä yhdeksällä eri paikkakunnalla

Olemme energia-alan ICT-asiantuntija  

PSET:n (Pohjois-Suomen Energiatieto Oy) tehtävänä on ICT-asiantuntijapalveluiden tuottaminen asiakasyhtiöilleen. Tuotamme asiantuntijapalveluita yhtiöille, jotka toimivat sähkön, veden, kaukolämmön ja valokuidun parissa. PSET:n omistavien yhtiöiden lisäksi yritys tuottaa palveluita myös muille asiakkaille valtakunnallisesti. Osakkaat toimivat Lapin, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Etelä-Savon alueella. Henkilöstöämme työskentelee usealla paikkakunnalla aina pääkaupunkiseudulta Lappiin asti.

Tarjoamiemme palveluiden keskiössä ovat erilaisten tietoteknisten palveluiden tuottaminen ja kehittäminen asiakkaille asiakastieto-, mittaustieto-, järjestelmä- ja projektipalveluissa. Vastaamme erityisesti asiakastietojärjestelmiin liittyvistä tehtävistä, mittalaitteilta saatavan mittausdatan validoimisesta ja toimittamisesta laskutuskelpoiseen muotoon sekä järjestelmäkokonaisuuden tietoarkkitehtuurin ohjauksesta ja integraatioista asiakkaiden tietojärjestelmiin. 

Yksilöllistä palvelua kehittyvien teknologioiden avulla

Meillä PSET:llä on tavoitteena tuottaa parhaita käytäntöjä, joilla luodaan monenlaista hyötyä asiakkaille. Visionamme on yksilöllisten palveluiden tuottaminen hyödyntämällä olemassa olevaa verkostoa. Uusien asiakastarpeiden myötä haluamme kehittää omaa palveluorganisaatiota edelleen. Arvoissamme nostamme korkealle osallistavan asenteen, palveluiden laadusta huolehtimisen ja selkeät toimintamallit. 

Vahvuuksimme lukeutuu omistajiemme antama vahva selkänoja tuottaa ICT-asiantuntijapalveluita energia- ja kiertotaloussektorille. Omaamme alueellisen toimijan roolin ja imagomme on vahva omistajiemme silmissä, energian ja kiertotaloussektorin asiakkuusprosesseissa. Tärkein voimavaramme ovat työntekijämme, joille tarjoamme mielekästä tekemistä nyt ja jatkossa.

Kerromme mielellämme lisää

Haluaisitko kuulla tarjoamistamme palveluista tai työmahdollisuuksistamme lisää? Voit ottaa yhteyttä soittamalla tai laittamalla sähköpostia.