Accessibility: Skip to content

PSET työnantajana

PSET:llä pääset toteuttamaan ammatillisia tavoitteitasi, haastamaan itseäsi ja etenemään tehtävissäsi.

Monipuolisia mahdollisuuksia ICT-osaajille

Tuotamme ICT-palveluita asiakasyhtiöillemme, jotka toimivat sähkön, kaukolämmön, veden ja valokuidun toimialoilla. Tuotamme omistajillemme hyötyä yhtenäistämällä ja luomalla parhaita käytäntöjä, tekemällä yhteishankintoja sekä saamalla hyödyllistä osaamista eri toimialojen käytänteistä.

Meillä on 37 työntekijää ja he työskentelevät ympäri Suomea. PSET:llä työskentely ei ole paikkakuntasidonnaista, sillä meillä myös etätyöskentely on mahdollista.

Työntekijämme muodostavat huippulahjakkaan ICT-osaajien tiimin. Alan rautaiset asiantuntijat tuottavat laadukkaita palveluita asiakasyhtiöillemme ja päivittävät osaamistaan jatkuvasti.  

Arvostamme työntekijöitämme

Työntekijämme saavat mahdollisuuden kehittyä ja kehittää. Meillä pääsee seuraamaan monipuolisesti sekä alan nykyisiä tilanteita, että tulevaisuuden näkymiä yhdessä muiden eturivin osaajien kanssa. Takaamme vakaan työpaikan sekä kiinnostavia mahdollisuuksia ammatillista vaihtelua kaipaaville, tilaisuuksia etenemisnälkäisille ja ennen kaikkea innostavan ja kannustavan työyhteisön.

Kannustamme työntekijöitämme ammatilliseen kasvuun ja osaamisen päivittämiseen. PSET on työnantajasi, jos olet miettynyt alanvaihtoa, osaamisesi päivittämistä tai haaveilet elämänmuutoksesta, esimerkiksi suunnittelet muuttoa toiselle paikkakunnalle.

Huolehdimme hyvinvoinnistasi

PSET tarjoaa työntekijöilleen hyvät, hyödylliset ja hyvinvointia edistävät työsuhde-edut, kuten:

  • Lounasetu
  • Kulttuuri- ja liikuntaetu
  • Tulospalkkio peruspalkan lisäksi
  • Kattavat terveys- ja vakuutusedut
  • Muita työhyvinvointia edistäviä etuja

Meillä sinulla on mahdollisuus tehdä töitä eri puolilla Suomea. Jos haluat esimerkiksi kokeilla elämistä pohjoisessa, se onnistuu mainiosti!

Tule meille töihin!

Etsimme jatkuvasti joukkoomme alan asiantuntijoita. PSET:llä pääset toteuttamaan ammatillisia tavoitteitasi, haastamaan itseäsi ja etenemään tehtävissäsi. Voit jättää sivuillamme avoimen hakemuksen niin otamme sinuun yhteyttä. 

Meillä työskentely ei ole paikkasidonnaista. Työskentely on mahdolllista niin pääpaikkakunnillamme Rovaniemellä, Kajaanissa, Mikkelissä tai Savonlinnassa sekä missä päin Suomea tahansa etäyhteyksien avulla.

Suorita harjoittelusi meillä

Oletko pian valmistuva alan ammattilainen vailla harjoittelupaikkaa? Hae harjoittelupaikkaa PSET:ltä! Tarjolla on harjoittelupaikkoja, oppimista ammattiin sekä varmat ja vakaat näkymät työllistymiseen.