Accessibility: Skip to content

Saavutettavuus­seloste

Pohjois-Suomen Energiatieto Oy pyrkii takaamaan verkkosivujensa saavutettavuuden Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee Pohjois-Suomen Energiatieto Oy:n selaimella käytettävää verkkosivustoa pset.fi.

Saavutettavuuden tila

Tämä verkkosivusto täyttää Verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) 2.1 tason AA vaatimukset osittain. Vaatimuksia täyttämättömät poikkeukset mainitaan jäljempänä.

Ei-saavutettava sisältö

Seuraavat verkkosivuston osat eivät täytä saavutettavuusvaatimuksia:

  • Sivuston HTML-koodi voi sisältää merkintöjä, jotka eivät täytä HTML/XHTML-määritystä (WCAG 4.1.1). Todennäköisesti nämäkin osat sivustosta näkyvät täysin oikein selaimille ja ruudunlukijoille.

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 26.4.2022.

Sivuston saavutettavuuden on arvioinut ja tämän selosteen on laatinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio. Arvio sivuston saavutettavuuden tilasta perustuu automaattisen työkalun suorittamaan testaukseen, ihmisen suorittamaan testaukseen ja kehittäjien tekemään arvioon.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Puhelimitse

puh. 016 331 6100

Sähköpostitse

info@pset.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus@avi.fi

puh. 0295 016 000